STEIN INGEBRIGTSEN 75 år

15. aug. 2020
7:00 PM
Velkommen til festaften med Stein Ingebrigtsen, hans sønner Christian og Martin, og selvsagt bandet "Stein Henrix" i Namsos 14. og 15. august!

Stein Ingebrigtsen, den første store popstjernen fra Namsos, fyller 75 år i år, og i den anledning blir det to kvelder under Namsosmartnan spekket med fantastiske musikalske minner fra hele hans karriere.

Stein har alltid vært helhjertet Namsospatriot, og han var aldri i tvil om at Namsos Samfunnshus er riktig arena for disse jubileumskonsertene. Det var her alt startet med legendariske «Stein Henrix» på slutten av 60-tallet.
Det blir selvsagt gjenhør med «Stein Henrix», men før de entrer scenen er det duket for «Team Ingebrigtsen». Det er jo flere som har benyttet det navnet etter hvert, men denne gang blir det garantert fritt for løpesko og singlet. Stein og hans sønner, Christian og Martin, vil fremføre godbiter fra deres karrierer. Det blir nok både «Landevei», «Bare du» og noen internasjonale hits fra Christian sin karriere i A-1.


Det blir sittende konserter ved småbord, men selv om vi fremdeles er pålagt noen Corona-restriksjoner, har personer fra samme familie anledning til tett, rytmisk bevegelse hvis det rykker litt i rockefoten.


De som kjøper billetter, får tilsendt tilbud om å bestille mat og drikke til bordet. Det blir bar med alle rettigheter. Aldersgrense 20 år.

Gjentakelser (1)

Namsos samfunnshus
Abel Meyers gate 12
7800 Namsos